Borstcrawl cursus

 

Borstcrawl cursus

  • Ter verbetering van je borstcrawl techniek en conditie bied EZC een borstcrawl cursus aan. Wegens de aanmeldkosten bij de zwembond is er prijsverschil voor een EZC-lid en niet EZC-lid.
  • Indien u eerder lid bent geweest van een vereniging die aangesloten is bij de KNZB dan beschikt u mogelijk al over een sportlink nummer. Dit is een uniek nummer waarmee wij uw persoonsgegevens op kunnen halen en de aanmelding kunnen vereenvoudigen. Indien u dit nummer hebt dan verzoeken wij u deze hier in te vullen.
  • Wenst lid te worden voor de duur van de cursus van de zwemvereniging de Enschedese Zwemsport Combinatie (EZC) aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) en aanvaardt ook het persoonlijke lidmaatschap van de KNZB met de daaraan verbonden rechten en plichten. Hij/Zij verklaart door ondertekening geen contributieschulden of andere achterstallige financiële verplichtingen te hebben bij een andere zwemvereniging. De contributie wordt voor de eerste cursusavond in rekening gebracht en dient voldaan te worden voor start cursus.