Zomer en Komend seizoen (2020-2021)

Posted on juni 15, 2020

Zomer en Komend seizoen (2020-2021)

Het bestuur informeert u graag zo goed mogelijk over activiteiten in de komende periode. Daarbij moeten we helaas direct melden dat de Coronamaatregelen snel het beeld kunnen veranderen.

Dit seizoen zullen de trainingen eindigen op donderdag 2 juli. In principe starten de trainingen weer  na de schoolvakantie. Dat is vanaf maandag 17 augustus. Er wordt nog gekeken naar mogelijkheden om in de vakantie van het buitenbad op de UT gebruik te maken. Als daar nieuws is, krijgt u dat te horen.

Voor wat betreft de trainingen in het nieuwe seizoen gaan we nu uit van een voortzetting van een schema op de ‘oude‘ intensiteit. Er zijn echter nog veel onzekerheden; we weten nog niet wat werkelijk mogelijk is.

De planning van wedstrijden is nog niet gemaakt. Nationaal is men er nog niet uit. Bij waterpolo gaat men nu uit van een competitiestart in oktober. Voor wedstrijdzwemmen is er nog geen richtdatum.

De veel eerder voorziene Algemene Ledenvergadering is nu naar verwachting in september. We kunnen wel alvast melden dat er over 2019 financieel een kleine ‘plus’ is gedraaid en dat we qua begroting voor 2020 op een vergelijkbaar resultaat dachten uit te kunnen komen.  De uitgangspunten zijn de afgelopen maanden echter sterk veranderd (en de gedachte begroting is daarmee volstrekt achterhaald). Aangezien we nu voor de meeste groepen weer wat water kunnen aanbieden zullen we in juni weer contributie innen. Daarbij worden de trimzwemmers uitgezonderd, omdat we hun nog niets hebben kunnen bieden. Andere acties m.bt. financiële beslommeringen in Corona-tijd volgen nog.

Het bestuur hoopt dat u ondanks alle belemmeringen van deze tijd kunt genieten van een welverdiende zomervakantie.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *