Clubkleding EZC

EZC heeft als vereniging een kledinglijn laten ontwerpen welke een uiterst herkenbare uitstraling heeft voor leden en andere verenigingen. Het betreffen hier zwembroeken/badpakken, waterpolo caps, shirts/polo’s en korte broeken. Hoewel de shirts en korte broeken simpel ogen zijn ze net zoals de zwembroeken, badpakken en caps speciaal ontworpen voor EZC. Hierdoor zijn er buiten de passmaten en leverancier geen vergelijkbare zwemkleding en zijn we als vereniging in elk zwembad goed herkenbaar! De levering van de EZC kleding wordt gesplitst in:

Droge kleding

Shirts en broekjes

Natte kleding

Zwembroeken, badpakken en caps

Logo MTB Sport

EZC verwacht van haar leden dat bij de clubkleding bij wedstrijden en andere clubaangelegenheden wordt gedragen om de bekendheid te vergroten. Afwijkende clubkleding dan hetgeen wat bij Muta sport en/of MTB-sport te koop is zal niet akkoord bevonden worden door het bestuur. Dit is noodzakelijk om de uitstraling, herkenbaarheid en netheid van de vereniging te bewaken. Contact opnemen met het bestuur kan per mail, voor contactgegevens zie de pagina bestuur en commissies.

Bij aanvang van het seizoen zal er door de vereniging een pas- en bestelochtend/-avond georganiseerd worden waarbij leden de kledingstukken kunnen bekijken, passen en bestellen. Via de website en trainers worden de leden van het pas- en bestelmoment op de hoogte gesteld. Daarnaast kunnen leden gedurende het hele seizoen de kledingstukken via de website bestellen via de clubpagina.

Gezien de combinatie van zowel een simpel als uniek ontwerp zijn er een belangrijke punten met betrekking tot levering/levertijd:

  • De zwembroeken, badpakken en waterpolo caps zijn uniek van ontwerp en kunnen niet in kleine aantallen besteld worden. Dit komt omdat de machines ingesteld moeten worden op het ontwerp. Derhalve wordt verzocht deze in het begin van het seizoen te bestellen bij de passochtend/-avond.
    Wanneer deze kledingstukken toch besteld worden buiten dit pasmoment, dan wordt er aanspraak gemaakt op een kleine voorraad van standaard maten. Indien een maat niet meer in voorraad is kan deze niet (direct) besteld worden en dient er gewacht te worden op grotere aantallen.
Bij vragen/opmerkingen betreft de clubkleding/MTB Sport dan kunt u dit communiceren via kleding@ezc-online.nl.