Clubkleding EZC

EZC heeft als vereniging een kledinglijn laten ontwerpen welke een uiterst herkenbare uitstraling heeft voor leden en andere verenigingen. Het betreffen hier zwembroeken/badpakken, waterpolo caps, shirts/polo’s en korte broeken. Hoewel de shirts/polo’s en korte broeken simpel ontworpen zijn hebben de zwembroeken, badpakken en waterpolo caps een maatwerk ontwerp. Hierdoor zijn er buiten de passmaten en leverancier geen vergelijkbare zwemkleding en zijn we als vereniging in elk zwembad goed herkenbaar! De levering van de EZC clubkleding is slechts te bestellen bij MTB-Sport.

Logo MTB Sport

www.MTB-Sport.nl

EZC verwacht van haar leden dat er zoveel mogelijk clubkleding gedragen wordt bij trainingen, wedstrijden en andere clubaangelegenheden om de bekendheid van de vereniging te vergroten.
Wanneer teams/groepen afwijkende kleding willen laten maken dan dient hiervoor toestemming gegeven te worden door het bestuur. Dit is noodzakelijk om de uitstraling, herkenbaarheid en netheid van de vereniging te bewaken. Insteek hierbij is dat afwijkingen mogelijk zijn zolang ze stroken met het beleid van de vereniging. Contact opnemen met het bestuur kan per mail, voor contactgegevens zie de pagina bestuur en commissies.

 

Bij aanvang van het seizoen zal er door de vereniging een pas- en bestelochtend/-avond georganiseerd worden waarbij leden de kledingstukken kunnen bekijken, passen en bestellen. Via de website en trainers worden de leden van het pas- en bestelmoment op de hoogte gesteld. Daarnaast kunnen leden gedurende het hele seizoen de kledingstukken via de website bestellen via de clubpagina.

  • De volgende pasochtend is op zaterdag 26 september (2015) van 09:00 – 11:30.

 

Gezien de combinatie van zowel een simpel als uniek ontwerp zijn er een belangrijke punten met betrekking tot levering/levertijd:

  • De shirts/polo’s en korte broeken zijn standaard kledingstukken welke voorzien worden van clublogo (geborduurd) en eventuele (team)sponsors. Deze zijn snel te produceren en kunnen veelal snel geleverd worden.
  • De zwembroeken, badpakken en waterpolo caps zijn uniek van ontwerp en kunnen niet in kleine aantallen besteld worden. Dit komt omdat de machines ingesteld moeten worden op het ontwerp. Derhalve wordt verzocht deze in het begin van het seizoen te bestellen bij de passochtend/-avond.
    Wanneer deze kledingstukken toch besteld worden buiten dit pasmoment, dan wordt er aanspraak gemaakt op een kleine voorraad van standaard maten. Indien een maat niet meer in voorraad is kan deze niet (direct) besteld worden en dient er gewacht te worden op grotere aantallen.

 

Pagina EZC-clubkleding op www.mtb-sport.net

 

Bij vragen/opmerkingen betreft de clubkleding/MTB Sport dan kunt u dit communiceren via clubkleding@ezc-online.nl.